OM PLR PRODUCTION

Historien bag PLR

PLR Production blev etableret i 1997 og startede som en en-mands virksomhed med en enkelt bearbejdningsmaskine. Med tiden kom flere medarbejdere og maskiner til og virksomheden voksede og har af flere omgange udvidet de nuværende faciliteter på Bærensmøllevej i Nordborg.


I 2017 blev PLR Production solgt til den nuværende ejer Morten Husum og virksomheden har fortsat sin udvikling under det nye ejerskab. Der tilbydes fortsat fræsning, drejning og savning, hvortil der nu også arbejdes på at knytte kunderne tættere på forretningen ved at tilbyde lager og logistik løsninger, og der er også mulighed for specielle kunde ønsker.

Det sociale ansvar

PLR Production har valgt en aktiv tilgang til fremtidens mangel på faglært arbejdskraft og har en strategi for selv at uddanne de faglærte industriteknikere der er behov for på virksomheden i fremtiden. 


Vi tilbyder udfordrende opgaver allerede fra første dag hvor man sammen med de øvrige lærlinge får ansvaret for en række maskiner som fremstiller kundeemner samt fixturer til blandt andet vores maskiner og målerum. Vi stiller krav til vores lærlinge og har en løbende dialog til udvikling af kompetencer og adfærd gennem personlig sparring. 


Har du mod på at blive industriteknikerlærling, er du motiveret og er du nysgerrig og har du lyst til at dygtiggøre dig selv, så send en mail til os på job@plr-production.dk


Den grønne Profil

PLR Production har de seneste år arbejdet systematisk på at nedbringe virksomhedens aftryk på det omkringliggende miljø.


Ved at have fokus på at købe energieffektive maskiner, sørge for at tomgangskørsel reduceres til et minimum og sikre at maskinerne producerer mindst muligt overskudsvarme, samt meget andet, er det lykkes at nedbringe forbruget af elektricitet med over 35% siden 2022. PLR søger kontinuerligt efter løsninger som kan være med til at reducere energiforbruget yderligere. 


Der er investeret i et nyt ventilations- og procesudsugningsanlæg som er specificeret efter de nyeste energinormer og sikrer både et lavt energiforbrug, men samtidigt også en udledning fra fabrikken til naturen som ligger langt under de krav som myndighederne stiller.


PLR sorterer stort set alt affald og de mange fraktioner sikrer at alle materialer, emballage og flydende olieprodukter som bortskaffes kan genanvendes til gavn for miljøet. PLR arbejder udelukkende med de førende virksomheder i Danmark indenfor genanvendelse af restprodukter.


Vi arbejder med optimering af materialer sammen med vores kunder og leverandører. Vi kan tilbyde materialer med en lavere CO2 belastning og vores materiale leverandører har fuld dokumentation for materialernes CO2 aftryk.
unsplash