OM PLR PRODUCTION

Historien bag PLR

PLR Production blev etableret i 1997 og startede som en en-mands virksomhed med en enkelt bearbejdningsmaskine. Med tiden kom flere medarbejdere og maskiner til og virksomheden voksede og har af flere omgange udvidet de nuværende faciliteter på Bærensmøllevej i Nordborg.


I 2017 blev PLR Production solgt til den nuværende ejer Morten Husum og virksomheden har fortsat sin udvikling under det nye ejerskab. Der tilbydes fortsat fræsning, drejning og savning, hvortil der nu også arbejdes på at knytte kunderne tættere på forretningen.

Det sociale ansvar

PLR Production har valgt en aktiv tilgang til fremtidens mangel på faglært arbejdskraft og har en strategi for selv at uddanne de faglærte industriteknikere der er behov for på virksomheden i fremtiden. 


Der er for nuværende 3 dygtige industriteknikerlærlinge ansat ved PLR. Vi tilbyder udfordrende opgaver allerede fra første dag hvor man sammen med de øvrige lærlinge får ansvaret for en række maskiner som fremstiller kundeemner samt fixturer til blandt andet vores maskiner og målerum. Vi stiller krav til vores lærlinge og har en løbende dialog til udvikling af kompetencer og adfærd gennem personlig sparring.