Vores primære ydelser


Vi fokuserer vores kræfter på 3 områder indenfor bearbejdning - fræsning, drejning og savning.


Fræsning

Til fræsning har vi flere 5 aksede bearbejdningscentre med pallettesystemer eller robotceller.


Der anvendes CAD/CAM til at tilrettelægge bearbejdningen på den mest hensigtsmæssige og effektive måde.  


Vi laver selv fixturer, så emnet har så få opspændinger som muligt og vi arbejder med avancerede værktøjer så selv komplicerede komponenter kan fremstilles


Typiske dimensioner på fræseemner:

Op til 400x400x200mm

Vægt op til 100kg.

Max vægt ved automation er 15kg

Drejning

Vi har kun avancerede dobbeltspindlede drejebænke med tre revolvere, som medvirker til høj kapacitet og lave cyklustider. Alle drejebænke har mange roterende drev som muliggør færdiggørelse af komponenter i én proces.


Vi anvender robotter eller stangladere på alle maskiner, så alle emner håndteres mekanisk. Vi fremstiller selv fixturer og gribere, så selv vanskelige emner kan hånderes automatisk.


Typiske dimensioner for drejede emner: 

ø20 til ø250 - Længde op til 300mm

Max vægt ved automation er 15kg

Savning

Vi saver alt materiale til eget forbrug til vores fræsere og drejebænke i såvel stænger som afkortede emner. Dertil tilbydes savning af emner til kunder - enten i form af stænger eller i specifikke mål eller vægt. 


Der saves på rundsave og båndsave og der arbejdes i flere forskellige materialer. Der er robotter på alle vores save for at optimere kost og kapacitet.


Der tilbydes pakning af emnerne efter specifikation - enten i paller eller efter kundeønske.

Kvalitet

Vi blev ISO9001 certificerede i 2018, re-certificeres årligt og arbejder målrettet med vores processer og systemer for at sikre at kunderne oplever en høj kvalitet. Vi har 3K målemaskiner samt det nyeste udstyr til måling af emner i vores produktion.


Der er en konstant dialog i virksomheden omkring kulturen i kvalitetsarbejdet, da denne er essentiel i forhold til at opnå den bedste kundeoplevelse.


Vi er løbende i dialog med vores kunder om kvalitet samt de behov og krav der måtte være til dokumentation, herunder PPAP, P-FMEA, ISIR, kontrolplaner m.fl.  

Supply Chain

Vi knytter tætte partnerskaber med vores kunder og laver ofte logistikaftaler i samarbejde med kunderne, så eksempelvis kundespecifikke materialer eller støbegodsemner disponeres, indkøbes og lagerføres af PLR. 


Det samme er gældende på færdigvaresiden, hvor lagerstrategi fastlægges sammen med kunden alt efter produktcyklus og behov. Der arbejdes med forecast og online leverandørsystemer for at sikre transparens og høj leveringsevne i forsyningskæden.


PLR tilbyder desuden ydelser i form af hærdning, termisk afgratning, vask, overfladebelægninger og slibning af emner i samarbejde med eksterne partnere.